Bývalý elitní tenista Fish prožije debut na PGA Tour

PGA TOUR
Bývalý elitní tenista Fish prožije debut na PGA Tour

Vyhrál pět turnajů na ATP Tour, o jeden další jej připravil například Radek Štěpánek. Nyní americký golfista Mardy Fish prožije debut na PGA Tour. 


Rodák z Ediny v Minnesotě během své profesionální tenisové kariéry získal na ATP Tour pět titulů, ve finále byl celkem sedmnáctkrát a mezi své přemožitele z finále může započítat Radka Štěpánka, Novaka Djokoviče, Rogera Federera nebo Andyho Roddicka.

Už nějakou dobu se ale stříbrný medailista z Atén v roce 2004 věnuje golfu a nyní se konečně dočká svého debutu na PGA Tour. Fish bude startovat na 3M Open v Minneapolis.

"Nikdo předtím nehrál turnaj ATP Tour a PGA Tour. Je to navíc zvláštní, to bude zrovna tady. Narodil jsem se hned vedle, takže to bude skutečně speciální výlet," uvedl rodák z Minnesoty, vítěz American Cantury Championships z Lake Tahoe a dvojnásobný vítěz Diamond Resorts Invitational z let 2016 a 2018.

Svůj debut na PGA Tour oznámil Mardy Fish na Twitteru a ihned získal několik dalších fanoušků. Jedním z nich je také Jack Nicklaus, který si s Fishem zahrál jednu devítku.

"Hráli jsme devět jamek a on posílal míček doprostřed fairwaye na každé jamce. Navíc odpaloval tak daleko. Nejdále, co jsem viděl u amatérského hráče." Fishe poté označil za "nejlepšího amatérského golfistu, kterého kdy viděl hrát."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)