Teťák hraje v Německu o titul, z Čechů cutem neprošel nikdo

Teťák hraje v Německu o titul, z Čechů cutem neprošel nikdo

Na German Challenge svými výkony uchvátil slovenský golfistka Tadeáš Teťák. Po prvním kole byl v čele, před Moving day je čtvrtý. Z Čechů se cutem neprotáhl žádný hráč. 


Českým hráčům se na German Challenge ve Wittelsbacher Golfclubu nedařilo. Gordan Brixi zahrál šest ran nad par, Aleš Kořínek a Jakub Bareš čtyři a největší naděje na úspěch Ondřej Lieser tři.

Právě Lieser přitom včera odehrál kolo jednu ránu pod par hřiště a měl reálnou šanci na cut. Dnes šel ve stejném duchu i první devítku, na té druhé ale zaskórovat nedokázal a po čtyřech bogey se výsledkovou listinou propadl.

A neuspěl ani Šimon Zach, kterímu první kolo vyšlo velmi dobře a se skóre -2 se dostal do třetí desítky pořadí. Druhá runda mu ale nevyšla a i přes pět birdie a celkové skóre -1 se cutem o jedinou ránu neprotáhl.

Mistrovsky naopak hraje slovenský golfista Tadeáš Teťák. Ten po prvním kole dokonce vedl, dnes upsal jeden další úder a s -9 se zařadil na čtvrtou pozici. Na španělské duo Del Rey - Elvira a Poláka Gradeckiho ztrácí jedinou ránu.