Finau je po triumfu v Minnesotě jedním z hlavních favoritů Rocket Mortgage Classic

PGA TOUR
Finau je po triumfu v Minnesotě jedním z hlavních favoritů Rocket Mortgage Classic

Po triumfu z 3M Open se Tony Finau chystá na další turnaj PGA Tour a od čtvrtečního rána bude součástí Rocket Mortgage Classic. Do hry se vrací i dva hráči, kteří na The Open obsadili místa v nejlepší desítce. 


Tony Finau se na 3M Open v Minnesotě dočkal poměrně nečekaného třetího titulu na PGA Tour. Ještě devět jamek před koncem ztrácel pět ran, nakonec ale zvítězil o tři rány.

Nyní už se Finau chystá na další turnaj, tentokrát na lépe obsazený Rocket Mortgage Classic. A sympatický Američan je podle sázkové kanceláře PointsBet Sportsbook třetím největším favoritem (12:1).

Tím vůbec největším je Patrick Cantlay, který se chystá na první turnaj po úspěšném 150. The Open, kde dělil osmou pozici. Cantlay v posledních sedmi startech vybojoval šest umístění v TOP 15 a pozice favorita (8:1) mu tak náleží zaslouženě. A to i přesto, že se na tomto turnaji ještě nikdy v kariéře neobjevil.

Před Finauem se nachází ještě Will Zalatoris (11:1), jenž letos vybojoval sedm pozic v TOP 6, poslední vystoupení v Detroitu mu ale podle očekávání nevyšlo. Tehdy skončil na 77. místě.

Do kolotoče PGA Tour se vrací také Cam Young, kterému skvěle vyšly linksové turnaje na Ostrovech. Na The Open obsadil parádní druhé místo a společně s Maxem Homou se na něj dá vsadit v kurzu 17:1.