Další Američan na evropském trůnu! V St. Andrews se dočkal Crocker

DP World Tour
Další Američan na evropském trůnu! V St. Andrews se dočkal Crocker

Další americký hráč slaví titul na DP World Tour. Na Hero Open, které se hrálo na hřišti Fairmont St Andrews, se dočkal Sean Crocker, který v napínavé bitvě udolal Eddieho Pepperella i další hráče. 


Sean Crocker nakročil k titulu už v prvním kole, ve kterém zahrál zahrál s jedinou chybou devět ran pod par. Ve druhé rundě byl bezchybný, v sobotu se oklepal z double-bogey a na osmnáctce díky eaglu udržel vedení.

A dnes si Crocker v zajímavém dramatu došel pro první úspěch na DP World Tour. Na tříparové pětce sice Crocker nečekaně chyboval, kromě toho ale zaznamenal pět birdie. A to k titulu nakonec stačilo.

Famózně hrál Eddie Pepperell a díky nejlepší rundě během turnaje (65 ran) se dostal na samostatnou druhou pozici. Třetí místo dělí Adrien Otaegui a David Law, TOP 10 slaví i Dán Soren Kjeldsen a senzačně také jeho krajan Oliver Hundeboll Jorgensen.

S úspěchem se naopak v tomto týdnu nesetkali Lucas Bjerregaard, Jazz Janewattananond, Marcel Siem, Chris Wood či vítěz z minulého týdne Richie Ramsay. Cut byl nastaven poměrně vysoko, nestačilo ani pět ran pod par během úvodních dvou dnů.