Love III zkompletoval svůj tým pro Presidents Cup

Love III zkompletoval svůj tým pro Presidents Cup

Kapitán amerického výběru pro blížící se Presidents Cup Davis Love III jmenoval další dva své asistenty a tím zkompletoval svůj tým.


Davis Love III jako americký kapitán pro blížící se Presidents Cup vybral již dříve dva své asistenty, kterými jsou Fred Couples a Zach Johnson. Včera svůj tým definitivně zkompletoval.

Dalšími dvěma asistenty se stanou Webb Simpson a Steve Stricker. Simpson by zcela jistě raději hrál, v této sezóně měl ale mnoho zdravotních potíží, vypadl z elitní světové padesátky a hrát tak zcela jistě nebude. Přesto je spokojen.

"Je pro mě ctí, že budu asistentem kapitána a těším se, že klukům pomůžu s trochou znalostí hřiště a společně vytvoříme příjemnou týmovou atmosféru," nechal se slyšet šestatřicetiletý hráč.

To Stricker už je v tomto ohledu zběhlejší, loni "kapitánoval" Spojené státy americké při jasném vítězství nad Evropou v Ryder Cupu ve Whistling Straits. Chvílemi se zdálo, že by jednu z pozic mohl zabrat také Tiger Woods. To se ale nakonec nestane.

"Je zapojen. Měl obrovský vliv a přinesl nám mnoho informací. Takže zapojen je, jen prostě nebude na golfovém hřišti," nechal se slyšet Love III. Co se termínu týče, Presidents Cup se letos uskuteční od 22. do 25. září na hřišti Quail Hollow v Charlotte v Severní Karolíně. Dodejme, že Američané mají pohár v držení nepřetržitě od roku 1998.