Šok! K LIV Golf se s největší pravděpodobností připojí i Smith

PGA TOUR
Šok! K LIV Golf se s největší pravděpodobností připojí i Smith

Letos aspiruje o cenu pro nejlepšího golfistu sezóny, již brzy by měl ale vítěz The Open ze St. Andrews Cameron Smith opustit PGA Tour a zamířit ke konkurenční LIV Golf.


A z australských hráčů nemá být sám. Spolu s ním má k LIV Golf odejít také Marc Leishman, šestinásobný vítěz na PGA Tour, mimojiné na akci Zurich Classic of New Orleans právě s Cameronem Smithem.

Ten podle The Daily Telegraph uzavřel smlouvu na více než 100 milionů dolarů a k nové Tour se připojí ihned po skončení letošního play-off FedEx Cupu. První turnaj by měl poté absolvovat v Bostonu na začátku září.

K těmto informacím se ale Smith dnes odmítl vyjádřit. "Nemám k tomu žádný komentář. Jsem zde, abych hrál play-off FedEx Cupu. Na to jsem se poslední dobu soustředil. A jsem tady proto, abych play-off FedEx Cupu vyhrál," uvedl na tiskové konferenci před FedEx St. Jude Championship.

Tisková konference to opravdu příjemná nebyla, tedy rozhodně ne pro Smithe. Ten obdržel celkem pět dotazů, hned pět se jich týkalo LIV Golf. Několikrát ale zopakoval, že prioritou je nyní play-off.

O jeho budoucnosti na PGA Tour se spekulovalo již před The Open, kde nakonec po famózní finálové druhé devítce triumfoval a získal první major kariéry. 

 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Golf Digest (@golfdigest)