Liesera čeká v Dánsku boj o cut

Liesera čeká v Dánsku boj o cut

Ondřej Lieser a Maxmilián Jelínek dali před Czech Masters přednost Dánsku a na Frederikshavn Challenge je zítra čeká náročný boj o cut. 


Ondřej Lieser i Maxmilián Jelínek si v příštím týdnu zahrají na Albatrossu a budou tak součástí dalšího ročníku Czech Masters. Oba se ale rozhodli vynechat "českou" přípravu v Berouně a jsou součástí turnaje Challenge Tour v Dánsku. 

A na Frederikshavn Challenge je zítra čeká těžký boj o víkend. Ondřej Lieser sice nezačal vůbec zle a na čtyřce a pětce dokázal zaskórovat. Hned vzápětí ale o obě rány přišel. Na osmičce si sice připsal další birdie, kolo ale zakončil nepříliš povedenou druhou devítkou, na které zapsal osm parů a jedno bogey.

Se skóre even par tak do druhé rundy vystartuje z děleného 50. místa. Start je pro Liesera nachystán deset minut před devátou hodinou ranní.

Maxmilián Jelínek bude potřebovat ještě o poznání lepší kolo. Na úvod zapsal jediné birdie, třikrát zahrál bogey a mrzet jej musí především dvě double-bogey ze čtyřparové šestky a tříparové třináctky.

Skóre +6 tak stačí na dělenou 131. pozici a zítra v 8:40 bude potřebovat fantastické kolo na to, aby se do víkendu podíval.