McIlroy se Schefflerem zaútočili, i přes double-bogey vede Scott

PGA TOUR
McIlroy se Schefflerem zaútočili, i přes double-bogey vede Scott

Adam Scott je novým lídrem BMW Championship, po dvou kolech mu k tomu stačí skóre -8. Solidně zaútočili Scottie Scheffler a Rory McIlroy, to lídr FedEx Cupu Will Zalatoris nadále ztrácí.


Už je to více než dva roky, co Adam Scott na PGA Tour slavil vítězství. Play-off FedEx Cupu navíc začínal na 77. pozici a BMW Championship tak neměl vůbec jisté. První turnaj ale odehrál skvěle a na druhém si vede ještě lépe.

Po dvou kolech je dokonce samostatně v čele. Včera mu k tomu pomohly čtyři birdie a mohlo být i lépe, nebýt double-bogey ze čtyřparové sedmnáctky. Takto je lídrem o jedinou ránu před kvartetem Severoameričanů.

Ke Coreymu Connersovi z Kanady se přidali Scottie Scheffler, Jordan Spieth a Cameron Young. O další úder zpět najdeme Roryho McIlroye, Patricka Cantlaye či Xandera Schauffeleho, který naopak na sedmnáctce zaznamenal ránu dne, když trefil hole-out do eaglu.

Zdá se naopak, že o triumf tentokrát bojovat nebude Will Zalatoris, současný lídr FedEx Cupu. Skóre -3 sice není zlé, na nejlepší to ale dosud nestačí. Zlepšení o devět ran přinesl Tony Finau, jeho ztráta je ovšem značná.