Smith oficiální přechází k LIV Golf. A s ním dalších pět hráčů

LIV GOLF
Smith oficiální přechází k LIV Golf. A s ním dalších pět hráčů

Od pátku do neděle se v tomto týdnu uskuteční další turnaj LIV Golf - tentokrát v Bostonu. Součástí bude i světová dvojka Cameron Smith a nově i dalších pět hráčů. 


O Cameronu Smithovi, který vynechal Tour Championship, se v souvislosti s LIV Golf spekulovalo již delší dobu. Nyní je vše oficiální a světová dvojka skutečně PGA Tour opouští. A s ním i dalších pět hráčů.

K okruhu podporovanému Saúdskou Arábií se připojili také Marc Leishman, Joaquin Niemann, Harold Varner III, Cameron Tringale a Anirban Lahiri. Všichni si v tomto týdnu zahrají od pátku do neděle v Bostonu.

„LIV Golf ukazuje světu, že naše globální liga přitaguje nejlepší hráče světa a do budoucna pro další generaci tuto hru posílí," reagoval na zisk dalších šesti hráčů generální ředitel a komisař LIV Golf Greg Norman.

Na řadu tak okamžitě přichází suspendace ze strany PGA Tour a také nepříjemné okamžiky pro Trevora Immelmana. Ten je totiž kapitánem mezinárodního týmu pro blížící se Presidents Cup.

Cameron Smith i Joaquin Niemann se do Presidents Cupu kvalifikovali automaticky, Leishman by zcela jistě obdržel kapitánskou volbu. Nyní je ale jisté, že tito hráči si na Presidents Cupu proti Spojeným státům americkým nezahrají. Trevor Immelman tak nově dostane další dvě kapitánské možnosti.