Mrůzek začal v Belgii fantasticky

Mrůzek začal v Belgii fantasticky

Filip Mrůzek začal na turnaji B-NL Challenge Trophy fantasticky a po první rundě atakuje nejvyšší pozice. Netratili se ani Slovák Tadeáš Teťák a Šimon Zach.


Filip Mrůzek si po smolných turnajích na Albatrossu a ve Švýcarsku spravuje náladu na Challenge Tour. A na turnaji B-NL Challenge Trophy v belgickém Genappe odstartoval ve velkém stylu.

Mrůzek si připsal šest birdie, neudělal žádnou chybu a po první rundě ztrácí z dělené sedmé pozice na čelo jen tři rány. Vede Francouz Clement Sordet, který k bezchybnému výkonu přidal i devět birdie.

Pro Mrůzka by podobné umístění znamenalo celkově velký posun v celkovém sezónním žebříčku. Momentálně je Mrůzek na 125. místě, pokud by ale zůstal v turnaji na nynější pozici, posunul by se o rovných 70 míst!

Jen s jednou chybou a čtyřmi birdie začal turnaj Tadeáš Teťák, slovenský golfista je tak aktuálně na dělená osmatřicáté pozici. A neztratil se ani Šimon Zach, skóre -2 stačí na dělené 53. místo, kde je ale celkově 31 golfistů. Zítra tak oba hráče čeká i přes solidní začátek boj o cut.