Mezinárodní tým pro Presidents Cup je kompletní

Mezinárodní tým pro Presidents Cup je kompletní

Kapitán mezinárodního výběru pro blížící se Presidents Cup Trevor Immelman vybral šest dalších hráčů a tým je tak kompletní. Kvůli LIV Golfu a sporu s PGA Tour ale rozhodně není v nejsilnějším složení.


Kapitán mezinárodního týmu pro Presidents Cup v Quail Hollow Trevor Immelman bude spoléhat především na nováčky. Dnes jmenoval dalších pět - poprvé si prestižní duel proti USA zahrají Taylor Pendrith, Christiaan Bezuidenhout, Cam Davis, K.H. Lee a Sebastian Munoz.

Jedinou výjimkou v rámci divokých karet je Si Woo Kim, jenž si Presidents Cup zahrál před pěti lety. "Všichni jsou nesmírně nadšeni, že dostali tuto příležitost. Je to pro ně obrovská příležitost nastoupit proti tak silnému americkému týmu," nechal se po volbách slyšet Immelman.

Jeho tým tak bude poměrně nečitelný, rozhodně ale ne nejsilnější. Za vše může nově vzniklá LIV Golf a spor s PGA Tour. V nedávné době se totiž k LIV Golfu připojili Abraham Ancer, Louis Oosthuizen, Carlos Ortiz a posléze také Cameron Smith, Joaquin Niemann a Marc Leishman. 

Všichni tito hráči by pravděpodobně proti Američanům nastoupili. Takto se ale Immelman musí spoléhat na jiné.

Zmíněná šestice se připojila k hráčům automaticky kvalifikovaným - jedná se o Hidekiho Matsuyamu, Sungjae Ima, Kim Joo-hyunga, Coreyho Connerse, Adama Scotta a Mita Pereiru.

Presidents Cup startuje již 22. září a kapitán amerického výběru Davis Love III vybere své hráče zítra.