Američané nadále deklasují mezinárodní výběr, ten uhrál jen dva půlbody

Američané nadále deklasují mezinárodní výběr, ten uhrál jen dva půlbody

I v pátečních fourballech neměli Američané s mezinárodním týmem slitování a po dvou dnech vedou 8 ku 2. Rozhodnuto tak může být klidně už po dnešním nabitém programu. 


Jediná mezinárodní dvojice, která se alespoň na chvíli ujala ve svém souboji vedení, byla ve složení Mito Pereira - Christiaan Bezuidenhout. Vedení se ujala po třetí jamce, hned vzápětí ale bylo srovnáno.

Podruhé se do vedení dostala na desítce, o minimální náskok ale přišla na čtrnáctce a poté už se dohrálo v remízovém stavu. Opět naplno neuspěli ani Sam Burns a Scottie Scheffler, ti přitom po dvanácté jamce vedli o dvě.

Jenže Sungjae Im a Sebastian Muňoz vstali z mrtvých a nakonec vybojovali půlbod. To ale byly jediné malé úspěchy mezinárodního týmu. Xander Schauffele a Patrick Cantlay si hladce poradili s Hidekim Matsuyamou a Joohyungem Kimem, na osmnáctku nemuseli ani Jordan Spieth a Justin Thomas a plný bod uhrálo i do Max Homa - Billy Horschel.

Američané tak už po dvou dnech vedou 8:2 a dnes v nabitém programu, kdy se bude hrát 5 fourballů a 5 foursomů, mohou klidně Presidents Cup s předstihem opět získat.