Spilková hraje v Irsku o titul, před Moving day jí schází dvě rány

Klára Spilková
Spilková hraje v Irsku o titul, před Moving day jí schází dvě rány

Klára Spilková v Irsku nadále hraje skvěle a před Moving day je dělená druhá se ztrátou dvou ran na vedoucí Mou Folke ze Švédska. Parádně si vede i Jana Melichová, cutem prošla i Tereza Melecká. 


Tereza Melecká v úvodních kolech upsala vždy po jedné ráně a cutem se protáhla poměrně hladce. Ještě lépe dopadla Jana Melichová a především Klára Spilková. Melichová tentokrát zapsala jediné bogey, přidala pět zásahů a bude útočit na nejlepší desítku.

Dělená druhá je poté Klára Spilková! Nejlepší česká hráčka uhrála stejné kolo jako Melichová, tedy jediné bogey na jedenáctce a pět birdie. V čele je Švédka Moa Folke, která dokázala umazat hned deset ran. Spilková tak na ni před Moving day ztrácí dvě rány. 

Cutem se naopak neprotáhla Kristýna Napoleaová, která znovu až příliš chybovala. Zatímco ale v prvním kole díky čtyřem birdie a jednomu eaglu zachránila skóre v paru, včera jí nepomohlo ani šest birdie!

Dvakrát totiž ztratila dvě rány, třikrát zahrála bogey a na čtyřparové dvojce, kde v úvodní rundě zaskórovala, přišla dokonce o rány tři. Její "barevná" skórkarta tak obsahuje jen šest parů, s turnajem Irish Open se tedy loučí.