Mansell unikl na čtyři rány, McIlroy ztrácí dvojnásobek

DP World Tour
Mansell unikl na čtyři rány, McIlroy ztrácí dvojnásobek

Angličan Richard Mansell si v čele Alfred Dunhill Links Championship vypracoval náskok čtyř ran a má velmi blízko k největšímu úspěchu své dosavadní kariéry. 


Třetím kolem několik hvězdných hráčů své působení v St. Andrews ukončilo. Cutem neprošli Nicolai Hojgaard, Matt Wallace, Jamie Donaldson, Shane Lowry, Danny Willett, Lucas Bjerregaard, Ross Fisher, Talor Gooch, Rafa Cabrera-Bello, Joost Luiten či Charl Schwartzel.

Na opačném pólu najdeme před finále sedmadvacetiletého rodáka z anglického Cannocku Richarda Mansella. Ten i včera zaznamenal za celou osmnáctku jedinou chybu, šestkrát zaskóroval a zvýšil svůj náskok v čele na čtyři rány.

O ránu lepší kolo si připsal Ryan Fox a právě on společně s Alexem Norenem půjde v závěrečném flightu s již známým mankem. Čtyři rány ztrácí také Daniel Gavins, krajan aktuálního lídra.

Co se hlavních hvězd týče, nejblíže je k Mansellovi Rasmus Hojgaard, který si včera užil flight se svým dvojčetem. Na Mansella ale ztrácí sedm ran. Osm ran jsou od Angličana Billy Horschel a Rory McIlroy, devět poté Louis Oosthuizen.