Woods oznámil sestavu pro Hero World Challenge, mezi sedmnácti jmény zatím není

Tiger Woods
Woods oznámil sestavu pro Hero World Challenge, mezi sedmnácti jmény zatím není

Tiger Woods v tomto týdnu oznámil složení pro svůj turnaj Hero World Challenge, na kterém se představí dvacet špičkových golfistů. Nechybí přední hráči světového žebříčku, sám Woods zatím ve startovním poli není. 


Na Hero World Challenge bude hrát minimálně sedm hráčů z elitní světové desítky. Nechybí světová jednička Scottie Scheffler, dále Xander Schauffele, Jon Rahm, Justin Thomas, Collin Morikawa, Will Zalatoris a Matt Fitzpatrick.

Nejasnosti panují okolo startu devátého hráče světa Willa Zalatorise. Ten totiž po odstoupení z BMW Championship kvůli vyhřezlým ploténkám nehraje, chyběl na Tour Championship i Presidents Cupu a datum návratu zatím stanovené není.

Kromě hráčů z nejlepší desítky se na Bahamách na začátku prosince představí také Viktor Hovland, Sam Burns, Jordan Spieth, Tony Finau, Billy Horschel, Hideki Matsuyama, Cameron Young, Sungjae Im, Max Homa a Tom Kim.

Vyjma Kima jsou to všichni hráči ze světové dvacítky, Kim ale září v tomto týdnu na PGA Tour a do dvacítky by se tak mohl brzy protáhnout. Co se startu pořadatele Tigera Woodse týče, oznámeno dosud nic nebylo.

Woods, který v letošní sezóně absolvoval tři major turnaje, má k dispozici ještě tři pozvánky a je tedy možné, že jednu z nich přidělí sobě.