Fowler bude čekat i dále, titul mu vyfoukl další čekatel Bradley

PGA TOUR
Fowler bude čekat i dále, titul mu vyfoukl další čekatel Bradley

Téměř čtyři roky čeká na titul z PGA Tour Rickie Fowler. A i přes skvělý víkend v týdnu na Zozo Championship bude čekat dále. O jedinou ránu jej totiž pokořil Keegan Bradley. 


Rickie Fowler s náskokem jedné rány a další čekatelé Keegan Bradley a Andrew Putnam (ztráta dvou) za ním. Prvně jmenovaný čeká na titul od února 2019, Bradley od září 2018 a Putnam od srpna téhož roku.

Je zřejmé, že jeden z nich se konečně dočká. Nejvíce se asi přálo Fowlerovi, jenže tomu finálová runda Zozo Championship podle představ nevyšla. Zatímco při Moving day upsal čtyři rány a dostal se na -14, dnešek zvládl po dvou bogey a dvou birdie jen v paru.

Putnam, 109. hráč světa, předvedl ve finále jedinou chybu a na Fowlera se dokázal dotáhnout. Oběma ale scházela jediná rána na Keegana Bradleyho. Ten se k titulu začal přibližovat po dvou birdie v řadě na pětce a šestce, další přidal na jedenáctce, a ačkoliv následně dvakrát chyboval, na čtyřparové sedmnáctce díky birdie rozhodl o svém pátém úspěchu na PGA Tour.

Právě sedmnátka bude zcela jistě nově jeho oblíbenou jamkou, neboť na ní skóroval v turnaji hned třikrát. Jak jsme zmínili již výše, Bradley se dočkal po více než čtyřech letech, přesně se načekal 1498 dní!

TOP 10 i přes pět bogey ve finále připsal Viktor Hovland jakožto nejlepší Evropan, nejlepšími domácími hráči jsou překvapivě Ryo Hisatsume a Keita Nakajima, kterým scházela na nejlepší desítku jediná rána.

Šest ran po titulu ze Shriners Children's Open upsal Tom Kim, dělené pětadvacáté místo ale za úspěch zcela jistě nepovažuje.