Power hraje na Bermudách o druhý titul. Vedení dělí s čekatelem Griffinem

PGA TOUR
Power hraje na Bermudách o druhý titul. Vedení dělí s čekatelem Griffinem

Irský golfista Seamus Power potvrzuje vynikající formu a na Bermuda Championship dělí po třech kolech vedení. Jeho největším vyzyvatelem bude Ben Griffin, jenž na první triumf z PGA Tour čeká. 


Seamus Power po premiérové výhře na Barbasol Championship skončil třikrát v TOP 10, další čtyři umístění přidal do TOP 20 a dostal se už do nejlepší padesátky světového golfového žebříčku.

A nyní má irský golfista další příležitost získat titul - po třech kolech Bermuda Championship upsal osmnáct ran a do finále půjde v posledním flightu společně s Benem Griffinem.

Ten naopak na triumf na PGA Tour čeká, i on má ale za sebou solidní výsledky. Tím nejlepším byla čtvrtá pozice ze srpnového Wyndham Championship. Griffinovi se nejlépe povedlo druhé kolo, kdy sice dvakrát chyboval, k tomu ale přidal eagle na čtyřparové dvanáctce a také sedm birdie.

Včera zaznamenal své "nejhorší" kolo, přesto odepsal dalších pět ran a Powerovi se vyrovnal. Jen o dvě rány zpět jsou Australan Aaron Baddeley a Thajec Kevin Yu, jenž ve čtyřiadvaceti letech hraje svůj dosud životní turnaj.

I přes včerejší průměrné kolo za -3 může o titul usilovat také Thomas Detry, který si po zisku karty připisuje jedno dobré umístění za druhým. 

Cut, který byl v pátek nastaven hodně vysoko (-6), se tentokrát netýkal Lukea Donalda, Adriana Meronka, Sunga Kanga nebo proslulého Johna Dalyho.