Podpořte spolu s legendárními českými fotbalisty projekt Happy Hearts

Podpořte spolu s legendárními českými fotbalisty projekt Happy Hearts

Nadační fond Happy Hearts Czech propojil své síly s módní značkou Be Unique, a důvod je jediný - pomoci vytvořit nové školní zařízení v Mexiku a Nepálu. Připojilo se již množství legendárních českých fotbalistů a příležitost máte i Vy.


Některé děti se v Nepálu a Mexiku stále nemohou vrátit do bezpečných škol. A to i přesto, že od zemětřesení uplynulo již několik let. My můžeme společně změnit jejich budoucnost k lepšímu.

I proto se propojil nadační fond Happy Hearts Czech se značkou Be Unique a také s legendárními českými fotbalisty. "Když dostanete šanci, tak na ni musíte být připraveni. To platí ve sportu, ale i v životě. Vzdělání nám dává šanci na lepší budoucnost," soudí Tomáš Sivok.

Kromě něj se do této charitativní akce zapojili také Patrik Berger, Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Tomáš Rosický, Vladimír Šmicer, Karel Poborský nebo Jan Koller. "Děti jsou naše budoucnost a my bychom se měli postarat o to, aby pro ně bylo vzdělání dostupné," uvedl bývalý elitní kanonýr Borussie Dortmund i české reprezentace.

A o co přesně jde?

Od roku 2004 pomáhá spoluzakladatelka Happy Hearts Czech Karolína Bosáková stavět školy v místech, která byla zasažena ničivým tsunami. Od té chvíle se povedlo obnovit patnáct zničených škol na Haiti, v Nepálu a v Mexiku.

Před čtrnácti dny se vrátila z Mexika, kdy zrovna předávala nejnovější obnovenou mateřskou školku dětem a místní komunitě. Nyní můžete podpořit děti v těchto zemích i Vy!

Projekt můžete podpořit koupí bundy z limitované kolekce, která na sobě má taktéž originální podpis některé z českých fotbalových legend. Nákupem podpoříte děti minimálně částkou 2000 Kč.

Druhou možností je zaslání finančního daru NF Happy Hearts. Více o tomto nadačním fondu se dočtete zde. Děkujeme, že nám pomáháte měnit životy dětí k lepšímu.