Xiaomi nabízí slevy až 58 %. Výhodně pořídíte robotický vysavač i telefon

Xiaomi nabízí slevy až 58 %. Výhodně pořídíte robotický vysavač i telefon

Xiaomi Black Friday je tu! Udělejte radost sobě či ostatním a pořiďte si Xiaomi produkty s neodolatelnými slevami až 5 000 Kč! Od 1. do 30. listopadu bude možné koupit například špičkové smartphony řady 12, Xiaomi 12X, Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro, či mobilní telefon Redmi Note 11S a Redmi 9C. Mezi zlevněnými produkty naleznete i řadu AIoT produktů, jako je robotický vysavač Xiaomi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra či chytré hodinky Redmi Watch 2 Lite.


Mobilní telefony až o 25 % levněji

Nejlákavějšími produkty zahrnutými v této akci jsou mobilní telefony Xiaomi 12X, Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Řada Xiaomi 12 umožňuje uživatelům nahrávat videa ve studiové kvalitě bez ohledu na situaci, ať už se jedná o náročné světelné podmínky nebo pohybující se objekty. Všechny tři telefony se mohou pochlubit profesionální trojicí fotoaparátů pro všestranné fotografování. Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro mají v popředí masivní 50Mpx hlavní širokoúhlý fotoaparát s možností záznamu videa v rozlišení až 8K.

Od 1. listopadu je možné si pořídit smartphone Xiaomi 12X o 25 % levněji, a to za neuvěřitelných 11 999 Kč. Xiaomi 12 zlevnilo o 5 000 Kč a je momentálně ke koupi od 14 999 Kč. Xiaomi 12 Pro je z původní ceny 27 999 Kč v rámci akce zlevněno na 22 999 Kč.

Uživatelé řady Xiaomi 12 navíc získají až tři měsíce YouTube Premium zdarma. Usnadní tak přístup k nejlepšímu obsahu bez reklam i offline, je-li k dispozici4. Mezi výhody patří i předplatné služby YouTube Music Premium, kde uživatelé získají neomezený přístup bez reklam k více než 80 milionům oficiálních skladeb, živých vystoupení, cover verzí a remixů.

Redmi Note 11S s okouzlujícím designem, duálními reproduktory a podporou 5G připojení bude možné od 9. listopadu pořídit za cenu od 5 299 Kč.

Za krásných 2 999 Kč bude od 9. listopadu k dispozici mobilní telefon Redmi 9C s 5 000mAh baterií.

Udělejte si doma pořádek s robotickým vysavačem za super cenu!

Kromě smartphonů si s výraznou slevou můžete pořídit i robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro EU, který je vybaven 6 senzory schodů, plovoucím hlavním kartáčem a vysouvacím senzorem.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro EU bude zlevněn z původních 10 499 Kč na neuvěřitelných 6 999 Kč.

Na robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra EU, který se aktivně vyhýbá překážkám a disponuje plně vylepšenými funkcemi sání, zametání a vytírání, se kromě slevy také vztahuje výhodná nabídka. Samotný vysavač je od 9. listopadu z původních 12 499 Kč zlevněn na 11 999 Kč. K jeho koupi však navíc získáte dokovací stanici Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Auto-empty station zdarma.

Chytré hodinky i sluchátka s 50% slevou

Udělejte si radost chytrými hodinkami Mi Watch Lite disponujícími funkcemi, jako GPS, měření tlaku vzduchu, měření nadmořské výšky, automatické nastavení jasu nebo kompas. Od 9. listopadu si je bude možné pořídit o 50% levněji, tedy za 799 Kč.

O polovinu budou zlevněna i bezdrátová sluchátka Mi True Wireless Earphones 2S, které pořídíte za pouhých 999 Kč.

Redmi Smart Band Pro za 499 Kč

Největší sleva, 58 %, se vztahuje na chytrý náramek Redmi Smart Band Pro. Tento náramek obsahuje více než 110 cvičebních režimů pro záznam srdeční frekvence a spálených kalorií, včetně vodních, míčových a zimních sportů, tance a dalších.

 

Všechny zde zmíněné a mnoho dalších zlevněných produktů naleznete na xiaomicesko.cz,  a ve všech Xiaomi prodejnách a u vybraných obchodních partnerů.