Novou sezónu DP World Tour nejlépe odstartoval Bradbury

DP World Tour
Novou sezónu DP World Tour nejlépe odstartoval Bradbury

Nový ročník DP World Tour nejlépe odstartoval Angličan Dan Bradbury, na Joburg Open ale v rámci nedohraného prvního kola dobře odstartoval i největší favorit turnaje Christiaan Bezuidenhout.


V tomto týdnu odstartoval nový ročník DP World Tour. Už od středy se hraje Fortinet Australian PGA Championship, ten je obsazen o poznání lépe. V Jihoafrické republice se poté hraje Joburg Open, kde startují například Marcel Siem, Renato Paratore či domácí Brandon Stone a Christiaan Bezuidenhout.

Právě Bezuidenhout, trojnásobný vítěz na DP World Tour, je největším favoritem úvodního turnaje. Nezačal vůbec špatně, po deseti jamkách hrál -5, jenže poté přišly chyby. Momentálně je na skóre -3, k dobru má ale ještě v rámci prvního kola dvě jamky. 

Naprosto nečekaným lídrem je Angličan Dan Bradbury, jenž se teprve nedávno stal profesionálem. Bradbury hřiště rozstřílel sedmi birdie a dvěma eagly, k tomu ale přidal taktéž bogey z tříparové devítky a double-bogey ze čtyřparové patnáctky.

Bradbury tímto vyrovnal rekord hřiště Houghton v Johannesburgu. První runda se každopádně nedohrála, na vině byla pořádná průtrž mračen.