Investujte chytře. Zhodnoťte své úspory nákupem pozemku na karibském ostrově Roatan

Investujte chytře. Zhodnoťte své úspory nákupem pozemku na karibském ostrově Roatan

Kladete si otázku, kam v dnešní nejisté době výhodně investovat našetřené úspory? Pokud chcete bezpečně uložit volné finanční prostředky do majetku, který neztratí v budoucnu svoji hodnotu, pak je nejlepší volbou investice do stavebního pozemku. Ten pravý můžete najít například uprostřed dech beroucí přírody ostrova Roatan.  


Soukromá komunita Coral Views Village

V samém srdci ostrova najdete soukromou komunitu Coral Views Village, jejíž součástí je projekt Coral Views Village – 3. fáze. Jedná se o projekt rezidenčního a dovolenkového bydlení developerské společnosti ZaZa Property, S. A., působící na ostrově Roatan, která se zaměřuje na prodej pozemků a výstavbu luxusních domů.

Vše na dosah ruky

Součástí tohoto jedinečného projektu je 94 pozemků, soukromá pláž s bílým pískem, privátní přístav a infinity bazén. Celý areál disponuje 24hodinovou ostrahou a nachází se v blízkosti veškeré nezbytné infrastruktury. Ať už potřebujete natankovat, nakoupit si větší nákup nebo jen čerstvé ovoce a zeleninu, dojít si k lékaři či do banky, budete to mít opravu kousek. A úplně nejblíže to budou mít ti, kteří nedají bez golfu ani ránu. V těsném sousedství Coral Views Village se totiž nachází 18jamkové mistrovské golfové hřiště. Mezinárodní letiště je pak vzdálené pouhých 11 km.

K prodeji zbývá již jen 30 pozemků

Všechny pozemky mají výhled na Karibské moře a okolní kopce s tropickou vegetací. Z 94 pozemků nyní zbývá k prodeji již jen 30. Velikost pozemků se pohybuje od 700 až do 1 200 m2 a lze je pořídit od 50 000 USD. Postavit si na nich můžete dům podle svých představ anebo si vybrat z jednoho ze 4 typizovaných domů v závislosti na vybraném pozemku.

Ostrov, který vás bude bavit

Roatan je největším ostrovem z Bay Islands v jihozápadním Karibiku jižně od Belize a západně od pevniny Hondurasu. Tento nádherný kus země si velmi rychle získá nejen všechny, kteří milují slunečné a teplé podnebí, bílý písek, čerstvé mořské plody, ovoce a zeleninu a klidné a bezpečné prostředí, ale také ty, kteří rádi prozkoumávají podmořský svět. Díky Mezoamerickému korálovému útesu, což je druhý největší korálový útes na světě, je Roatan velmi oblíbenou potápěčskou destinací. Ne nadarmo tomuto prosluněnému zelenému ostrovu mnozí přezdívají jako místu, kam chodí pán Bůh spát.

Více informací naleznete na webových stránkách www.zazaproperty.com, WhatsApp +420 602 271 048 nebo na e-mailu sales@zazaproperty.cz.