Fantastická Melecká získala kartu na Ladies European Tour

Fantastická Melecká získala kartu na Ladies European Tour

Tereza Melecká si v příštím roce zahraje plnohodnotnou sezónu na Ladies European Tour! Rozhodlo o tom dnešní fantastické závěrečné kolo na Final Stage Q-School.


Tereza Melecká se dokázala protáhnout do závěrečného kola kvalifikace díky vynikající včerejší rundě za -4. To nejlepší si ale nachystala na dnešek. Na hřišti La Manga Golf Club ve španělské Murcíi zahrála šest birdie bez jediné chyby a protáhla se do TOP 15.

Melecká zaskórovala poprvé na čtrnáctce, další birdie přidala na osmnáctce a to nejlepší si schovala na druhou devítku. Birdie zapsala na jedničce, trojce, čtyřce a vše dokonala na pětiparové šestce, kde si dalším úspěchem pojistila plnou kartu na Ladies European Tour.

Melecká nakonec obsadila dělenou 13. pozici, což o ránu stačilo právě na plnou kartu. Melecká tak doplnila Sáru Kouskovou, Kláru Spilkovou a Janu Melichovou a my se tak můžeme těšit na velmi zajímavou sezónu LET!

Plnou kartu po boji v Q-School nezískala Kristýna Napoleaová, zůstala jí ale karta kategorie 14, která zaručuje také solidní porci turnajů v následující sezóně.