Young zřejmě obdrží výjimku pro PIF Saudi International

DP World Tour
Young zřejmě obdrží výjimku pro PIF Saudi International

Ačkoliv na začátku února PGA Tour uspořádá AT&T Pebble Beach Pro-Am, někteří hráči obdrží výjimku, aby mohli hrát PIF Saudi International v rámci DP World Tour. Mezi čtyřmi jmény je i Cameron Young. 


Od 2. do 5. února se na hřišti Royal Greens Golf and Country Club uskuteční PIF Saudi International a právě tento turnaj slibuje vskutku vzácnou podívanou. Půjde totiž o souboj DP World Tour a LIV Golf.

V Saúdské Arábii se představí Phil Mickelson, Cameron Smith, Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Brooks Koepka a také Patrick Reed, chybět by neměla ani největší esa evropské Tour.

K tomu si nyní můžeme připočítat také čtyři hráče z PGA Tour. Ačkoliv se ve stejných dnech uskuteční AT&T Pebble Beach Pro-Am, hrát by Saudi International měli Cameron Young, Lucas Herbert, Jhonattan Vegas a Cameron Champ. 

Od PGA Tour musí obdržet výjimku, podle Eamona Lynche z Golfweek už ale PGA Tour tuto výjimku schválila.

Hrát by v King Abdullah Economic City měli také tři hráči Korn Ferry Tour, konkrétně Kiradech Aphibarnrat, Tom Lewis a Taylor Dickson, velkou pozornost bude přitahovat i Ital Filippo Celli, jenž byl loni nejlepším amatérem na The Open Championship. 

Organizátoři turnaje mají možnost pozvat ještě další pětici hráčů, je tedy možné, že počet členů PGA Tour se ještě rozšíří.