Lee, Molinari a Lowry v čele. A dalších dvanáct hráčů tři rány od vedení

DP World Tour
Lee, Molinari a Lowry v čele. A dalších dvanáct hráčů tři rány od vedení

Abu Dhabi HSBC Championship slibuje naprosto strhující finále. Po Moving day se do čela propracovali Minwoo Lee, Shane Lowry a Francesco Molinari, do tří ran od tohoto tria je ale dalších dvanáct hráčů!


Moving day zcela ovládl Pádraig Harrington. Zahrát dokázal osm birdie, z toho šest v řadě od jedenáctky do šestnáctky a na chvíli se dokonce dostal do čela leaderboardu.

Společně s Adrianem Meronkem či Guidem Migliozzim ztrácí jen dvě rány na čelo.

Druhý jmenovaný zahrál jen průměrné kolo za 71 ran, přesto opět exceloval na šestnáctce. Znovu zahrál fantastický stinger a postaral se o ránu dne. Birdie poté bylo již povinností.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený DP World Tour (@dpworldtour)

O dvě rány lépe zahrál krajan Francesco Molinari a udržel si tak přední pozici, tu nyní dělí se Shanem Lowrym a Minwoo Leem. Lowry zaznamenal nejlepší kolo v dosavadním průběhu turnaje, kromě jednoho bogey na sedmnáctce pětkrát zaskóroval v podobě birdie a na čtyřparové šestce trefil dokonce eagle!

I Australan si připsal své nejlepší kolo, kromě chybičky na jamce, kde Lowry zahrál eagle, upsal Lee hned sedm ran. 

Finálová runda slibuje neuvěřitelné drama, v rozmezí tří ran totiž najdeme hned patnáct golfistů. Jmenujme ještě Richarda Blanda, Alexe Norena, Thorbjörna Olesena či Connora Symea.