GolfDigest Open Tour 2023

GolfDigest Open Tour 2023

GOLFDIGEST OPEN TOUR 2023 


 29. dubna - Beřovice 

 

27. května - Darovanský Dvůr

28. května  - Darovanský Dvůr 

 

10. června - Mnich 

11. června - Mnich 

 

20. června - Kácov 27 jamek 

 

1. července - Česká Lípa 

2. července - Česká Lípa 

 

20. srpna - Čertovo Břemeo 

 

10. září - Slapy  

 

5.října - finále Beroun 

 

POČET TURNAJŮ. Připravili jsme pro vás pět víkendů od dubna do září, kdy pro vás máme 12 turnajů za rozumnou cenu. Jako bonus pak již pátý ročník našeho maratonu na 27 jamek na drsném hřišti Panorama v Kácově a tři devítky pro ty největší fajnšmekry Forest, River a Meadows v jednom dni. 

ZA KOLIK SE BUDE HRÁT je jasné, na ceně se nic nemění a vše je podle stejných podmínek jako v loňském roce. Naši předplatitelé zaplatí jen startovné, a to ve výši symbolických 600 korun českých. Jedinou výjimkou bude bonusový turnaj na 27 jamek na hřišti Panorama Kácov, kde si bude možné na turnaj objednat buggy a cena startovného bude lehce vyšší. Za to ale máte možnost posbírat o třetinu více bodů, než na běžných turnajích. LETOS SI MŮŽETE ZAKOUPIT HRACÍ VOUCHERY NA 2 nebo 4 TURNAJŮ. Zajistit si tak místo sobě či kamarádům, s kterými si chcete zahrát. 

KDY BUDOU TURNAJE VYPSANÉ? Na serveru ČGF vypisují turnaje kluby, předpokládáme, že registrovat se tedy budete moci vždy nejpozději měsíc před vypsaným termínem.

JAKÁ BUDE KAPACITA TURNAJŮ? Stejně jako v loňském roce. Nasmlouváno máme 80 hracích míst na každý turnaj. Věříme, že se tak dostane na každého zájemce.

DOVOLUJEME SI VĚŘIT, že vám naše turnaje opět přinesou lehce sportovní golf, zajímavou nabídku hřišť, trochu cestování, program na celý víkend a hlavně, našim předplatitelům i GOLF PO CELÝ ROK ZA ROZUMNOU CENU.