Lowry se trápí, sáhl tak k nečekané změně

Lowry se trápí, sáhl tak k nečekané změně

Shane Lowry od vítězství na BMW PGA Championship strádá, ani jednou neskončil v TOP 10 a tak se po Dubai Desert Classic rozhodl udělat poměrně nečekanou změnu. 


Shane Lowry po vítězství na BMW PGA Championship z loňského září hledá ztracenou formu. Od té chvíle se nedostal do TOP 10, na Hero Cupu nezaznamenal jediný bod a trápení přišlo v úvodu letošního roku.

V Dubaji neprošel cutem, na Dubai Desert Classic obsadil dvaadvacáté místo. A tak se před důležitým obdobím rozhodl ke změně. Jako caddie u něj skončil Bo Martin. Právě on byl přitom považován za velkou součást úspěchu, která přišla na The Open před čtyřmi lety v Royal Portrush.

Podle listu The Irish Independent nicméně Lowry o změně uvažoval několik týdnů, neboť se mezi oběma ztratila chemie a jiskra.

Na Ira nyní přitom čeká velmi náročné období skvěle honorovaných turnajů. Startovat hodlá od Phoenix Open na pěti po sobě jdoucích turnajích včetně Players Championship, následovat poté bude první major sezóny, The Masters. Hledání nového caddieho by tak mělo být poměrně rychlé.