Woods je zpět! Po půl roce bude na PGA Tour

Tiger Woods
Woods je zpět! Po půl roce bude na PGA Tour

Tiger Woods včera oznámil radostnou novinu - v příštím týdnu se vrátí na okruh PGA Tour a zahraje si na Rivieře Genesis Invitational. Právě na tomto turnaji jako šestnáctiletý debutoval.  


Tiger Woods se vrací zpět na scénu! V pátek oznámil, že hodlá příští týden soupeřit se světovou elitou v rámci Genesis Invitational. Právě tento podnik byl jeho vůbec prvním, ve kterém ve svých šestnácti letech nastoupil.

Jako profesionál ale na Rivieře nikdy v kariéře nezvítězil. Na PGA Tour se Woods vrací poprvé od října roku 2020, kdy startoval na Zozo Championship. V potaz poté samozřejmě nebereme jeho účasti na majorech.

"Cílem je hrát především majory a poté třeba jeden, nebo dva další turnaje. To je vše, co můžu udělat," uvedl po Hero World Challenge v prosinci loňského roku. Nyní jeden takový turnaj přichází.

Na Rivieře se bude hrát o 20 milionů dolarů a součástí je hned 48 hráčů z elitní padesátky, kteří mohou do turnaje zasáhnout. Na Genesis Invitational se nepředstaví pouze Aaron Wise a Si Woo Kim.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat a po nedohrané druhé rundě WM Phoenix Open nadšeně reagovali Max Homa, Jason Day či Jon Rahm, který momentálně hraje o pozici světové jedničky. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)