Woodsovi se závěr druhého kola nepovedl, cutem nicméně prošel. V čele o ránu Homa

PGA TOUR
Woodsovi se závěr druhého kola nepovedl, cutem nicméně prošel. V čele o ránu Homa

Na konci ledna triumfoval na Farmers Insurance Open a po dvou kolech má nejblíže i k titulu na Genesis Invitational. Max Homa vede o ránu před triem v čele s Jonem Rahmem, o víkendu uvidíme i Tigera Woodse.


Max Homa tak povedené kolo jako ve čtvrtek nezažil. Ke třem bogey ale přidal šest birdie a je v čele o ránu před krajany Keithem Mitchellem a Lee Hodgesem a Španělem Jonem Rahmem.

Jen dvě rány díky několika vynikajícím puttům ztrácí Collin Morikawa, v elitní desítce najdeme také Patricka Cantlaye, Matta Kuchara, Roryho McIlroye, Willa Zalatorise, Garyho Woodlanda a senzačně také Dannyho Willetta.

Největší pozornost samozřejmě opět vzbuzoval flight se zmíněným McIlroyem, Justinem Thomasem a Tigerem Woodsem. Posledně jmenovaný nezačal příliš dobře a po dvou parech přišly dvě chyby.

Obě rány si dokázal vzít nazpět na čtrnáctce a sedmnáctce a zdálo se, že cutem projde zcela bez problémů. Zatímco ale ve čtvrtek na závěr třikrát zaskóroval, včera třikrát z posledních čtyř jamek chyboval a dostal se na skóre +1.

V té chvíli toto skóre znamenalo, že cutem Woods neprojde. Jelikož ale večer a dnes při dohrávce mnoho hráčů chybovalo, cut se posunul ku prospěchu Woodse. I jej tak o víkendu nakonec uvidíme.

Jeho start je naplánován na 19:12 našeho času z desáté jamky a jeho parťáky ve flightu bude Rakušan Matthias Schwab a Jihoafričan Christiaan Bezuidenhout. Poslední flight ve složení Homa - Mitchell - Rahm vystartuje v 19:45.