Navštivte United World Games v rakouském Klagenfurtu

Navštivte United World Games v rakouském Klagenfurtu

Od 22. do 25. června se v rakouském Klagenfurtu uskuteční United World Games. Součástí těchto her bude většina světových sportů včetně golfu. Soutěžit se bude výhradně v mládežnických kategoriích.


Klagenfurt na jihu Rakouska na konci června uspořádá United World Games a přivítá nové sportovní talenty. Zúčastnit se tohoto sportovního svátku mohou téměř všichni – kluby, školní týmy či různé regionální výběry. Možnost registrovat se máte do 15. dubna 2023.

Soutěžit se bude v nejrůznějších sportech, od fotbalu, ledního hokeje, až přes ultimate frisbee a samozřejmě golf. Chlapci i dívky mohou své síly poměřit v pěti kategoriích od U12 do U21.


Zdroj: attsportmarketing.cz

Co se programu týče, vše zahájí přátelské posezení 22. června. O den později následuje oficiální zahájení United World Games a následně také první zápasy skupinové fáze. V sobotu základní fáze skončí a následovat bude play-off.

Večer je poté připravena galavečeře pro trenéry a rodiče. V neděli všechny sporty vyvrcholí zápasy o medaile a vše završí rozlučkové grilování u jezera.

Ubytování na jednu osobu se pohybuje již od 135 €. Detailnější informace o cenách, registračních poplatcích a storno poplatcích najdete zde.