V Indii dominují Němci, Siem usiluje o první titul po téměř devíti letech

DP World Tour
V Indii dominují Němci, Siem usiluje o první titul po téměř devíti letech

Zdá se, že na Hero Indian Open si to o titul rozdají dva němečtí golfisté, Yannik Paul a Marcel Siem. Prvně jmenovaný by si v krátké chvíli mohl připsat druhý titul, Siem by se radoval poprvé po téměř devíti letech. 


Na Hero Indian Open si to o titul s největší pravděpodobností rozdají dva Němci - Yannik Paul a Marcel Siem. Prvně jmenovaný usiluje o druhý titul po vítězství na Mallorca Golf Open z konce října, Marcel Siem může uspět poprvé po téměř devíti letech.

Poslední triumf dvaačtyřicetiletého Němce přišel na BMW Masters z listopadu roku 2014. Siem po třech kolech ztrácí jedinou ránu na svého mladšího krajana, skvěle zahrál především dnes, kdy před Moving day ztrácel ran pět.

Třetím mužem Hero Indian Open je Nizozemec Joost Luiten. Tomu dnešní kolo také vyšlo velmi dobře. I přes tři chyby totiž upsal čtyři rány a na vedoucího Paula ztrácí tři údery. Zítra si právě toto trio zahraje ve finálovém flightu.

Po čistém kole se šesti birdie se na čtvrté místo vyhoupl Thörbjorn Olesen, vítěz Thailand Classic z minulého týdne. I přes vynikající Moving day ale na čelo ztrácí propasných šest ran a o druhý úspěch v řadě s největší pravděpodobností usilovat nebude.