Zuska má za sebou úchvatnou českou premiéru na PGA Tour

PGA TOUR
Zuska má za sebou úchvatnou českou premiéru na PGA Tour

Jiří Zuska jako první český golfista startuje na okruhu PGA Tour! A na Puerto Rico Open má za sebou více než povedené první kolo. Atakovat bude nejlepší dvacítku.


Jako první český golfista se Jiří Zuska dostal na PGA Tour! A za sebou má naprosto úchvatné první kolo. Na Puerto Rico Open zahrál na úvod kolo za 70 ran (-2) a atakovat tak bude nejlepší dvacítku.

Zuska startoval z jedničky a hned na pětiparové dvojce poprvé zaskóroval. O ránu sice přišel na čtyřce, ale devítku zakončil birdie na čtyřparové devítce. Následoval další zásah na dvanáctce, poté ale Zuska ztratil dvě rány v řadě a od patnáctky tak prakticky začal nanovo.

Právě na patnácté jamce ale Zuska trefil fantastický eagle a s celkovým skóre -2 je aktuálně na děleném dvacátém místě. První kolo Puerto Rico Open je každopádně stále aktuální.

Zuska trefil v prvním kole sedm ze čtrnácti fairwayí, trefil deset z osmnácti greenů v regulaci a na kolo potřeboval 31 puttů. Jeho nejdelší drive měřil 327 yardů, v průměru hrál z odpaliště 316,5 yardu.

Dodejme, že v čele turnaje se dosud nachází Američané Akshay Bhatia a Max McGreevy se skóre -6.