Neuvěřitelný moment na The Players: Spieth už se balil, místo vody ale trefil fanouška a je zpět ve hře

PGA TOUR
Neuvěřitelný moment na The Players: Spieth už se balil, místo vody ale trefil fanouška a je zpět ve hře

Druhé kolo The Players zřejmě zůstane pro dnešek nedohráno, Jordan Spieth už jej ale má za sebou. Po divokém odpalu na devítce se s turnajem už loučil, místo toho ale cutem projde naprosto hladce. 


První kolo na The Players zvládl Jordan Spieth obstojně. Po kole za -3 se mu ale dnešní kolo vůbec nedařilo. I když na úvodních dvou jamkách zaskóroval a blížil se k úplnému čelu leaderboardu, další průběh byl pro světovou patnáctku hrozivý.

Během následujících patnácti jamek zahrál Spieth tři bogey, dvě double-bogey a cut byl poměrně vzdálen. Odpal na poslední jamce, pětiparové devítce, byl navíc skutečně hrozivý.

Míček už si to mířil do vody, následně se ale stalo něco neuvěřitelného. Spieth poměrně tvrdě zasáhl míčkem fanouška a od něj doputoval míček na fairway. Příběh ale dokončil Spieth parádním chip-inem do eaglu!

Místo jistého konce se tak Spieth dostal na výsledek even par a je zřejmé, že si zahraje i o víkendu. Fanoušek je v pořádku, od Spietha dostal podepsanou rukavici a může se těšit i na víc.

Po dohrání kola se totiž Spieth s fanouškem potkal a slíbil mu cokoliv, co jen bude chtít. Na celý tento fantastický příběh se můžete podívat v přiložených instagramových videích. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)