Leishman udržel v Arizoně vedení, nejvážnějším protějškem García

LIV GOLF
Leishman udržel v Arizoně vedení, nejvážnějším protějškem García

Marc Leishman zůstává v čele LIV Golf Tucson s náskokem dvou ran na španělského matadora Sergia Garcíu. Bezchybným kolem se o TOP 10 poté přihlásil Phil Mickelson, na druhé místo to má jen čtyři údery. 


Marc Leishman se udržel v čele a může usilovat o svůj první titul z LIV Golf. Ve včerejší druhé rundě si sice opět neodpustil jednu chybku na začátku druhé devítky, čtyřikrát ale zaznamenal birdie a ranou dne je jeho chip-in do eaglu z pětiparové jedničky.

Nejvážnějším soupeřem Leishmana bude ve finále pravděpodobně Španěl Sergio García, jenž po kole za 65 ran (-6) ztrácí dvě rány a taktéž by se mohl dočkat prvního triumfu na novém okruhu.

O druhý triumf v řadě bude bojovat Charles Howell III, který společně s krajanem Steelem a Louise Oosthuizenem ztrácí rány tři. Posledně jmenovaný včera hned na jedničce vytvořil nový rekord LIV Golf, když zaznamenal sedm birdie v řadě. Předchozích šest si s sebou vzal z úvodního kola.

Čtyři rány od čela najdeme Matthewa Wolffa, Kevina Na či Dannyho Lee, na skóre -5 se poté po bezchybné rundě za -4 dostal Phil Mickelson. Jeho krátká hra byla včera opět téměř bezchybná. Celkové skóre -5 mu momentálně stačí na dělenou desátou pozici a pokud se mu finále povede, překoná své dosavadní nejlepší umístění z LIV Golf. Loni byl v Chicagu dělený osmý.