Fleetwood je na Floridě jen ránu od prvního titulu na PGA Tour

PGA TOUR
Fleetwood je na Floridě jen ránu od prvního titulu na PGA Tour

Tommy Fleetwood odehrál vynikající třetí kolo Valspar Championship a od lídra Adama Schenka je jen jednu ránu. První titul z PGA Tour je tak poměrně blízko. Angličan se ovšem musí dívat i vedle sebe, stejné skóre bude totiž ve finále obhajovat Jordan Spieth. 


Šestkrát vyhrál na European Tour, ovšem mezi světovou elitou zatím titul nebral. Tommy Fleetwood má ale nyní jedinečnou šanci - na Floridě je před finálovým kolem jen o ránu za vedoucím Adamem Schenkem.

Přitom to ještě v samotném závěru vypadalo, že vedoucí hráči budou tři a v závěrečném flightu si to rozdají Fleetwood se Spiethem. Birdie Schenka na závěrečné jamce ale vše změnilo a v posledním flightu tak kromě něj půjde Spieth.

Ten prožil turbulentní kolo. Pětkrát chyboval, pětkrát ale také zaskóroval a na jedničce si připsal dokonce eagle! Dvě rány při Moving day upsal i Fleetwood, v jeho případě šlo ale o klidné kolo bez jediné chyby.

K hlavním favoritům nemá daleko ani Webb Simpson (-6), aspirovat na první titul z PGA Tour může také Matt Wllace, ten ztrácí na vedoucího Američana tři rány.