Když se tři perou, čtvrtý se směje. Na první triumf z PGA Tour dosáhl Moore

PGA TOUR
Když se tři perou, čtvrtý se směje. Na první triumf z PGA Tour dosáhl Moore

Měl to být boj trojice Jordan Spieth - Tommy Fleetwood - Adam Schenk. Z prvního titulu na okruhu PGA Tour se ale na Floridě raduje devětadvacetiletý Taylor Moore. 


V Innisbrook Golf and Spa Resortu byly karty rozdány jasně. Před finále vedl o jednu ránu Adam Schenk, následovali jej Tommy Fleetwood a Jordan Spieth. A právě toto trio si to mělo na Floridě rozdat o titul.

Nakonec ale bylo vše jinak. Spieth s Fleetwoodem opět zahráli kolo za stejný počet ran, nyní navíc úplně totožné se třemi birdie a dvěma bogey. Ránu ve finále upsal také Adam Schenk, osudová chyba na osmnáctce mu ale premiérový vavřín z PGA Tour vzala.

Naprosto překvapivě se tak z prvního triumfu na nejslavnějším golfovém okruhu raduje devětadvacetiletý Taylor Moore. Ten chyboval pouze na čtyřparové sedmičce, zapsal naopak pět birdie a dostal se do čela, ze kterého už jej nikdo nesesadil.

Moore hrál o víkendu téměř bezchybně, za dvě kola udělal jen dvě chybky a v celkovém součtu nezahrál par či birdie jen v pěti případech. Ačkoliv favoritem před nedělí rozhodně nebyl, titul mu náleží právem.