Kuchar bojuje, nejblíže má ale k Augustě Patrick Rodgers

PGA TOUR
Kuchar bojuje, nejblíže má ale k Augustě Patrick Rodgers

Na Valero Texas Open se bojuje o poslední místenku na první major sezóny a před velkým finále má k ní nejblíže Američan Patrick Rodgers. Tři rány na něj ztrácí například Matt Kuchar, existuje ale také možnost, že zvítězí někdo, kdo už Masters má jisté.


V Texasu rozjeli turnaj skvěle Pádraig Harrington a Matt Kuchar. Prvně jmenovaný si včera zopakoval své úvodní kolo, bez chyby odepsal čtyři rány a dostal se na dělenou šestou pozici.

O dvě rány lépe je na tom Kuchar, který ale mohl na čelo ztrácet jediný úder. Zatímco ale v úvodních dvou kolech na osmnáctce zaskóroval, při Moving day zahrál double-bogey. A tak do neděle půjde se ztrátou tří ran na vedoucího Patricka Rodgerse.

Tomu se ale třetí runda příliš nepovedla. Zahrát dokázal jen tři birdie, dvakrát chyboval a tak jsou ostatní hráči plnohodnotně ve hře. Společně s Rodgersem a Kucharem půjde ve finálovém flightu Corey Conners.

Kanaďan se ve své kariéře radoval dosud z jediného titulu na PGA Tour, před čtyřmi lety ovládl právě Valero Texas Open. Conners může být přitom v naprosté pohodě, tedy co se týče místenky na Masters. Pozvánku již obdržel. Z elitní desítky turnaje může tutéž věc říci pouze Chris Kirk. 

Může se tedy stát, že další pozvánku do Augusty již nikdo neobdrží.