Valero Texas Open podruhé v kariéře pro Connerse

PGA TOUR
Valero Texas Open podruhé v kariéře pro Connerse

Místenku na Masters si v uplynulém týdnu na Valero Texas Open nikdo nevybojoval. Z triumfu se totiž raduje Kanaďan Corey Conners, jenž už měl Augustu jistou. 


Čtyřicátý hráč světa Corey Conners měl pozvánku na Masters jistou, hrál tedy pouze o turnajový titul. A nakonec se dočkal, slaví podruhé v kariéře a opět na stejném místě. Ve finále zahrál bez jediné chyby se čtyřmi birdie, což stačilo přesně o ránu.

Druhý hráč Valero Texas Open Sam Stevens dělal, co mohl. Ve finále sice zapsal tři bogey, ale také pět birdie a především dva eagly. Ten ze čtyřparové sedmnáctky rozhodně stojí za zhlédnutí.

O Masters srdnatě bojoval také Matt Kuchar. Po bogey na jedenáctce hrál pouze v paru a zdálo se, že příležitost už mít nebude. Od čtrnáctky ale z pěti jamek vytěžil čtyři birdie a s dělenou třetí pozicí může být spokojen.

Zklamání naopak zažil Patrick Rodgers, který vedl před víkendem, ale sobotní a především nedělní kolo mu vůbec nevyšlo. Včera čtyřikrát zaskóroval, přidal ale pět birdie a musí se spokojit s pátým místem. Kolo za -6 vysekl Rickie Fowler a obsadil dělenou desátkou příčku, třeba i s Pádraigem Harringtonem.