Riley s Hardym mají první titul z PGA Tour, o víkendu jako jediní nechybovali

PGA TOUR
Riley s Hardym mají první titul z PGA Tour, o víkendu jako jediní nechybovali

Davis Riley s Nickem Hardym získali svůj první titul z PGA Tour. Americké duo o víkendu na Zurich Classic of New Orleans jako jediné nechybovalo a radovat se tedy může po právu. 


Davis Riley a Nick Hardy na svůj premiérový titul čekali poměrně dlouho. Nyní se ale dočkali, navíc společně, když ovládli turnaj dvojic Zurich Classic of New Orleans. Riley s Hardym jako jediní o víkendu nechybovali, nasázeli přitom šestnáct birdie!

Přesto neměli nic jistého. Skvěle hráli Adam Hadwin s Nickem Taylorem, kteří od sedmičky do třináctky nasázeli neuvěřitelných sedm birdie v řadě. Celkem zahráli ve finále devět pod, přesto právě pět parů na konci kola rozhodlo o jejich druhé pozici.

Zklamali obhájci titulu Xander Schauffele a Patrick Cantlay, kteří sice ve finálové rundě osmkrát zaskórovali, dvakrát ale chybovali a na lídry se dotáhnout nedokázali. Podprůměrné kolo zahráli lídři po třetím kole Wyndham Clark a Beau Hossler.

Těm se nedařilo, třikrát chybovali a upsat dokázali jedinou ránu. Musí se tak spokojit až se třetí pozicí. Jako rozhodující okamžik turnaje můžeme zcela jistě určit ránu Davise Rileyho na sedmnáctce. Díky fantastickému puttu do birdie si vypracovali náskok dvou ran a o ten již nepřišli.