Finau míří v Mexiku za šestým titulem

PGA TOUR
Finau míří v Mexiku za šestým titulem

Největší favorit Mexico Open Jon Rahm je před Moving day na děleném dvanáctém místě a zdá se, že na Tonyho Finaua tentokrát stačit nebude. Američan míří za šestým titulem, čeká ho ale ještě tuhý boj. 


Tony Finau během dvou kol nasázel patnáct birdie, chyboval jen dvakrát a je v čele o jedinou ránu před dvojicí Brandon Wu - Erik van Rooyen. Zatímco Finau usiluje o šestý titul, Wu by se dočkal vůbec poprvé, van Rooyen poté podruhé.

Největší favorit, tedy světová jednička Jon Rahm ztrácí šest ran a dělí dvanáctou pozici. Rahm zahrál podařené první kolo s šesti birdie a dvěma bogey, včera se zhoršil o ránu, když na tříparové devítce přišel hned o dvě rány.

Z domácích hráčů je při absenci Abrahama Ancera nejlepší až 810. hráč světa Raul Pereda. Toho může těšit bezchybné první kolo i fakt, že je momentálně na stejné úrovni jako vítěz Masters.

Cutem bez potíží prošli také Nicolai Hojgaard, Francesco Molinari, Geoff Ogilvy a přesně na ránu i Gary Woodland. Mimo hru naopak jsou Patton Kizzire, Kevin Streelman, Alex Noren, Aaron Rai, Sung Kang či Matt Wallace.