García je v Singapuru kolo od prvního triumfu na LIV Golf

LIV GOLF
García je v Singapuru kolo od prvního triumfu na LIV Golf

V Singapuru se o triumf poperou Sergio García, Talor Gooch, Brooks Koepka, Cameron Smith a také Phil Mickelson. Finálová runda v rámci pátého turnaje LIV Golf v letošní sezóně slibuje parádní drama. 


Sergio García na hřišti Serapong Course útočí na svůj první titul z nového okruhu LIV Golf. Před finálovým kolem nastřádal jedenáct birdie, jeden eagle a jako jeden ze dvou hráčů prochází v Sentosa Golf Clubu turnajem bez zaváhání.

Tím druhým je Cameron Smith, jenž se dělí o čtvrtou pozici s Cameronem Tringalem a Scottem Vincetem ze Zimbabwe, který včera kolem za 62 ran (-9) vyrovnal rekord hřiště.

Nad těmito hráči jsou kromě Garcíi také Talor Gooch a Brooks Koepka. Gooch by si mohl připsat druhý titul po sobě, i druhý muž Masters by mohl v tomto ročníku LIV Golf triumfovat podruhé.

Velmi dobře si také vede Phil Mickelson a je rozhodně ve hře o titul. Po senzační druhé pozici z Augusty je dvaapadesátiletý Američan ve vynikající formě a po jedenácté příčce z Adelaide se rozhodně pere o vylepšení svého kariérního maxima na LIV Golf.