McIlroy oslavil narozeniny stylově, na Wells Fargo Championship vede Fleetwood

PGA TOUR
McIlroy oslavil narozeniny stylově, na Wells Fargo Championship vede Fleetwood

Rory McIlroy oslavil své čtyřiatřicáté narozeniny stylově, na obou devítkách zahrál právě 34 a upsal tři údery. Ve vedení je ale na Wells Fargo Championship Tommy Fleetwood. 


Na své čtyřiatřicáté narozeniny zahrál Rory McIlroy kolo za 68 ran, na obě devítky poté potřeboval právě 34 ran. Po měsíční pauze od Masters se tak vrátil v solidní formě a může pomýšlet na nejvyšší pozice.

Nejlepší ránu zahrál Severní Ir na čtyřce, když si míček zastavil o míček Matta Fitzpatricka. Ten na tříparové jamce uspěl taktéž, Fitzpatrick ale úvodní rundu v Quail Hollow zahrál za -2 a je tak ránu pod svým kamarádem. 

Wells Fargo Championship nejlépe rozehrál Tommy Fleetwood, jenž na PGA Tour stále čeká na první vítězství. Fleetwood na úvod zahrál šest ran pod par a má náskok jednoho úderu na pětici hráčů v čele s Xanderem Schauffelem.

Ten hrál přitom skvěle a bezchybně až do šestnáctky. Následně ale přišel o dvě rány a první pozici přepustil Fleetwoodovi. Na první příčku mohl pomýšlet také Patrick Cantlay, světové čtyřce se ale taktéž nepovedla závěrečná osmnáctka.