V Colonialu senzačně vede Hall, Scheffler sedmý s velkou ztrátou

PGA TOUR
V Colonialu senzačně vede Hall, Scheffler sedmý s velkou ztrátou

Po dvou kolech vede Charles Schwab Challenge senzačně anglický golfista Harry Hall. Největší favorit a světová jednička Scottie Scheffler ztrácí šest ran, drží ale sedmou příčku. 


Harry Hall zazářil především v prvním kole, kdy se po osmi birdie a žádné chybě dostal do čela. To udržel i před Moving day, upsal další čtyři údery a je pevně usazen na první pozici Charles Schwab Challenge.

Ránu pátečního kola nám připravil Harris English, díky esu na tříparové osmičce se dostal na -9 a Halla dnes v rámci třetí rundy vyzve ve společném flightu. Bezchybné kolo zaznamenal včera kromě Englishe také Scottie Scheffler, světová jednička ovšem zaskórovala jen třikrát a na Halla ztrácí šest ran.

Sedm ran od lídra je krajan Justin Rose, solidně hrají také Max Homa, Sam Burns či Alex Noren, boj o titul se jich ale pravděpodobně týkat nebude. Po vynikajícím PGA Championship zažívá zklamání Viktor Hovland, kterého najdeme s -1 až v páté desítce.

Cutem ale prošel, na rozdíl od Tonyho Finaua, Tommyho Fleetwooda, Jordana Spietha, Kevina Kisnera, Roryho Sabbatiniho či Zacha Johnsona. Zcela poslední příčku poté obsadil hrdina z Oak Hill Michael Block.