České dvojici se na Kácově nedařilo, soupeřům unikl Pavan

D+D Real Czech Challenge
České dvojici se na Kácově nedařilo, soupeřům unikl Pavan

Ondřej Lieser a Jan Hejna zahráli třetí kolo D+D Real Czech Challenge nad par a nachází se až v šesté desítce průběžného pořadí. Do vedení se po skvostné rundě dostal Andrea Pavan, který tak může získat první titul po čtyřech letech.


Ondřej Lieser ve třetím kole zahrál jediné birdie, konkrétně na třííparové třináctce, kde odčinil bogey z úvodního kola. Kromě toho to ale bylo spíše trápení. Lieser přidal tři bogey a propadl se s +1 na dělené 53. místo. 

Ještě o ránu hůře zahrál Jan Hejna. Sedmadvacetiletý golfista sice zaskóroval hned třikrát, kromě dvou bogey ale ztratil hned dvě rány na čtyřparových jamkách tři a pět. Před finále je tak Hejna na dělené 58. pozici.

Nejvyšší příčku dlouhou dobu třetí rundy držel Jihoafričan Casey Jarvis. Po birdie na osmičce a devítce se dostal na -13 a držel náskok tří rán na Itala Andreu Pavana. Jenže majitel dvou vítězství z European Tour na druhé devítce zazářil, nasázel pět birdie, celkově neudělal jedinou chybu a do finále půjde z první pozice právě on.

To Jarvis na desítce a dvanáctce chyboval a rázem ztrácel. Další bogey přišlo na šestnáctce, přesto 340. hráč světa skončil i ve třetím kole pod parem Kácova. Na sedmnáctce i osmnáctce zaskóroval a do finálového kola tak půjde v posledním flightu právě s Pavanem a také Švédem Blommem.