Kousková se po nezdaru ve Švédsku pokusí zabrat u západních sousedů

Kousková se po nezdaru ve Švédsku pokusí zabrat u západních sousedů

Po týdnu stráveném ve Švédsku na Scandinavian Mixed, kde česká golfistka skončila po nepovedeném druhém kolem za hranicí cutu, se Sára Kousková chystá na další turnaj Ladies European Tour. Amundi German Masters přivítá nedaleko Berlína oblíbený GCC Seddiner See.


„Scandinavian Mixed byl skvělou zkušeností na fantasticky připraveném hřišti. V prvním kole jsem se držela a dařilo se mi skórovat, v tom druhém už se mi bohužel nakupilo na začátku několik špatných ran a věděla jsem, že budu muset dotahovat. To se nakonec nepovedlo, ale i tak odjíždím ze Švédska s pozitivními pocity. Povedlo se nám o víkendu kvalitně zatrénovat – jak na dlouhé hře, tak i na puttování,“ popsala Kousková svůj první turnaj v roli profesionálky, ve kterém se jí nepodařilo projít cutem do finálových bojů.

„V Německu to bude trochu něco jiného. Je to první turnaj LET kromě Berouna, kde jsem již hrála, což se bude určitě hodit,“ svěřila se z dějiště nedaleko Berlína třiadvacetiletá Kousková, která zde v loňském roce hrála na pozvání svého partnera Amundi a obsadila 22.místo. Svou roli budou hrát dobré a přesné drivy. Hřiště je trochu vyprahlé a míče budou dost dobíhat. Uvidíme, jak si s námi pohraje v následujících dnech také vítr. Určitě si ale myslím, že se bude dost skórovat, takže pro dobrý výsledek bude potřeba proměňovat šance,“ dodala Kousková k Amundi German Masters.

 

Kousková vstoupí do turnaje ve čtvrtek v 9:39 z jamky č.10. O den později odstartuje z jedničky ve 14:19.