Na Kaskádě se představí čtrnáct domácích hráčů, největší hvězdou Bjerregaard

Na Kaskádě se představí čtrnáct domácích hráčů, největší hvězdou Bjerregaard

Už zítra odstartuje další turnaj Challenge Tour, tentokrát na brněnské Kaskádě. Na něm se představí hned čtrnáct domácích hráčů a také množství hráčů, kteří v minulosti zářili na DP World Tour. 


Třetí ročník Kaskáda Golf Challenge nalákal hned čtrnáct domácích hráčů. V Brně se představí Michal Pospíšil, Filip Mrůzek, Ondřej Lieser, Jan Cafourek, Šimon Zach, Jiří Zuska, Jan Hejna, Aleš Kořínek a také amatéři Filip Jakubčík, Adam Bruzl, David Tomi, Maxmilian Jelínek, Václav Tichý a Louis Klein.

Jiří Zuska se vůbec poprvé představí v pozici profesionála, zvědavi budeme zcela jistě na Filipa Mrůzka s Ondřejem Lieserem a také na mladého Louise Kleina, který v minulém týdnu senzačně ovládl Raiffeisenbank Czech Open Golf Tour na Ypsilonce.

Ze slovenských hráčů se můžeme těšit na Tadeáše Teťáka a dva amatéry, Sebastiana Vidu a Tomáše Šmičeka. Z někdejších hvězd DP World Tour na Kaskádu přicestovali Paul Dunne, Lucas Bjerregaard, Gregory Bourdy a Haydn Porteous. 

Francouz Bourdy triumfoval na European Tour hned čtyřikrát, naposledy ale v roce 2013. Porteous vyhrál na druhé nejlepší Tour na světě před šesti lety na D+D Real Czech Masters, ve stejném roce se jedinkrát radoval Paul Dunne, Lucas Bjerregaard si svůj druhý a zatím poslední titul připsal v roce 2018 na Alfred Dunhill Links Championship.

O jednu ránu tehdy porazil Tyrrella Hattona a Tommyho Fleetwooda, tedy dva hráče, kteří se zítra představí na třetím majoru letošní sezóny, tedy U.S. Open. A budou patřit mezi širší favority turnaje.