Napoleaová v Německu senzačně druhá, cutem prošly také Kousková a Spilková

Napoleaová v Německu senzačně druhá, cutem prošly také Kousková a Spilková

Kristýna Napoleaová odehrála na Amundi German Masters jedno ze svých životních kol a před víkendem dělí druhou pozici. Cutem prošly také Klára Davidson Spilková a Sára Kousková, o titul ale bojovat nebudou. 


Kristýna Napoleaová zahrála vynikající už první kolo a včera zazářila nejlepší rundou dne. Nasázela osm birdie, chybovala jen dvakrát a je jen o ránu zpět za vedoucí Švédkou Johannu Gustavsson.

Napoleaové se v posledních měsících příliš nedařilo, od dělené deváté pozice z loňského Joburg Ladies Open se ze čtyřiadvaceti turnajů umístila jen jednou v TOP 50. Nyní může návazat na dělené druhé místo ze Saudi Ladies International, které vybojovala v březnu loňského roku. Druhou pozici tehdy dělila právě s vedoucí hráčkou Amundi German Masters.

Cutem prošla bez potíží také Sára Kousková, s průběžným výsledkem +1 ale na nejlepší zřejmě stačit nebude. Na poslední chvíli se do víkendu protáhla také Klára Davidson Spilková.

Ta se oproti prvnímu kolu zlepšila o osm ran, se skóre +4 ovšem tentokrát o další TOP 10 s největší pravděpodobností nezabojuje. Dvě rány na víkend scházely Janě Melichové, předčasně se loučí také Tereza Melecká a Tereza Koželuhová.