Fowler nasázel nejnižší skóre v kariéře. Nejblíže k titulu ale mají Bradley a Reavie

PGA TOUR
Fowler nasázel nejnižší skóre v kariéře. Nejblíže k titulu ale mají Bradley a Reavie

Keegan Bradley a v závěsu Chez Reavie mají nejblíže k titulu na Travelers Championship. Nejlepší kolo své kariéry zahrál Rickie Fowler, americkou dominanci na TPC River Highlands potvrzují i Patrick Cantlay, Justin Thomas či Scottie Scheffler.


Rickie Fowler zahrál své nejlepší kolo v kariéře na PGA Tour. Nasázel osm birdie, přidal eagle na pětiparové šestce a poprvé v kariéře se dostal na skóre 60. V rozhovoru po třetím kole přiznal, že jednou zahrál i 59, tehdy v přátelském klání porazil Jona Rahma o jednu ránu.

Fowlera může velmi mrzet nepovedené první kolo, kdy sice hned dvakrát upsal dvě rány, ale zahrál pouze v paru. Před finále ztrácí na Travelers Championship šest ran a o titul pravděpodobně bojovat nebude.

V čele je Keegan Bradley, který dosud chyboval jen jednou, když si v prvním kole připsal bogey na pětce. Od té doby hraje bezchybně, včera zaskóroval na obou devítkách třikrát a do finále půjde s náskokem jedné rány na krajana Cheze Reavieho.

108. hráč světa včera zaskóroval hned osmkrát, jediné bogey musel zkousávat na tříparové šestnáctce. Američané na TPC River Highlands vládnou, v TOP 10 jich je hned devět a naprostou dominanci narušují pouze dva Australané, Adam Scott a Minwoo Lee.

Prvně jmenovaný je šest ran od Bradleyho, Minwoo Lee stejně jako Brian Harman, Scottie Scheffler či Justin Thomas sedm. Nejlepším Evropanem je dosud překvapivě Švéd Ludvig Aberg, aktuálně patnáctý Rory McIlroy na něj ztrácí jeden úder.

Ránu dne i přes několik magických úderů Fowlera zahrál Hideki Matsuyama, na čtyřparové sedmičce zahrál parádní hole-out do eaglu a je na stejné úrovni jako Rory McIlroy.