Bradley získal šestý triumf v kariéře, na Travelers Championship neměl ve finále konkurenci

PGA TOUR
Bradley získal šestý triumf v kariéře, na Travelers Championship neměl ve finále konkurenci

U.S. Open mu nevyšlo, ale na Travelers Championship zazářil. Keegan Bradley ve finále k sobě nikoho nepustil a získal pro sebe šestý triumf na PGA Tour. 


Na U.S. Open skončil Keegan Bradley před branami víkendu, na Travelers Championship si ale náladu spravil více než výrazně. Turnaj ovládl a získal svůj šestý triumf na PGA Tour.

A zatímco na pátý titul čekal více než čtyři roky, šestého se dočkal po necelém roce. Bradley o svém titulu rozhodl velmi brzy, po dvanácti jamkách šel za -5 a bylo zřejmé, že žádnou konkurenci mít nebude.

Následně sice chyboval třikrát ze čtyř jamek, přesto druhé Zaca Blaira a Briana Harmana porazil o tři rány. Famózní rundu odehrál především prvně jmenovaný. Ačkoliv na čtyřce a pětce zapisoval bogey, celkem nasázel osm birdie a také eagle na pětiparové třináctce. 

Čtvrtou pozici v turnaji dělí Patrick Cantlay či Scottie Scheffler, do nejlepší desítky se vtěsnal také Rory McIlroy. A to znamená jediné - McIlroy jako třetí hráč v historii vydělal na PGA Tour přes 75 milionů dolarů. Konkrétně se jedná o 75,2 milionu dolarů. Phil Mickelson si přišel na 96,6 milionu dolarů a Tiger Woods na 121 milionů dolarů.