Ve Finsku se úvodní runda dalšího podniku LET nestihla dohrát, Macková s Napoleaovou hrají pod par

Ve Finsku se úvodní runda dalšího podniku LET nestihla dohrát, Macková s Napoleaovou hrají pod par

Ve Finsku pokračuje Ladies European Tour. Klára Davidson Spilková či Sára Kousková odpočívají, výborně ale odstartovaly další české hráčky, Patricie Macková a Kristýna Napoleaová. 


Na hřišti Pickala Rock Resort pokračuje Ladies European Tour. Tentokrát bez Kláry Davidson Spilkové či Sáry Kouskové, které si v tomto týdnu dávají pauzu. Na Ladies Finnish Open se představují tři české zástupkyně a nevedou si vůbec zle.

Kvůli dvěma bouřkám stihla své kolo dohrát pouze Patricie Macková. Odstartovala za -2, když nasázela šest birdie, připsala si ale také dvě zaváhání v řadě na šestce a sedmičce, na čtyřparové třináctce poté přišla o dvě rány.

Momentálně dělí Macková 23. pozici, pořadí se ale samozřejmě ještě bude v rámci prvního kola měnit. Kristýna Napoleaová má za sebou čtrnáct jamek a zatím hraje téměř bez chyb. Jediné bogey zapsala na osmnáctce, naopak úspěch v podobě birdie přišel na pětiparových jamkách dvanáct a šestnáct.

Šestnáct jamek má za sebou Tereza Melecká a nebýt tříparové trojky, byla by na tom stejně jako Napoleaová. Na trojce ale přišla o dvě rány a s průběžným skóre +1 dělí 74. pozici. V čele turnaje je Španělka Carmen Alonso (-8), o ránu zpět najdeme Rakušanku Christine Wolf.