Víkendovou účast českých hráčů v Adamstalu se pokusí zachránit Zuska

Víkendovou účast českých hráčů v Adamstalu se pokusí zachránit Zuska

Turnaj Euram Bank Open českým hráčům nepřeje. V Adamstalu má pětice Čechů dohráno a je zřejmé, že ani jeden cutem neprojde. Víkendovou účast si může zajistit už pouze Jiří Zuska, který do druhé rundy teprve vstoupil. 


Českým hráčům se v Adamstalu nedaří. Po první rundě byl ve hře především Ondřej Lieser, který zahrál kolo za -1. Dnes ale ztratil hned tři údery, propadl se na +2 a to bude s největší pravděpodobností znamenat až místo ve druhé stovce leaderboardu.

Mimo hru je také Matyáš Zapletal, který první kolo odehrál v paru, ovšem dnes nedokázal ani jednou zaskórovat, ztratil pět ran a víkend tak stráví mimo tento turnaj. Maxmilián Jelínek během dvou kol přišel o deset úderů a i on na Euram Bank Open končí.

Jan Cafourek je aktuálně na šestnácté jamce, na současný cut by ale potřeboval upsat pět ran, což je téměř nemožné. Aleš Kořínek je na třináctce, s +5 ale také nemůže pomýšlet na další kola.

Jediným želízkem v ohni tak zůstává Jiří Zuska. Ten v prvním kole zahrál 71 ran (+1) a dnes bude potřebovat upsat minimálně tři rány. Dvě rány nad par před startem druhé rundy hraje slovenský golfista Tadeáš Teťák, v paru poté Matej Babic.